Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
 • 20 700 €
  Send Message

  *SIISTI* 6 REK.* HYVÄ KUNTOINEN* MEILTÄ RAHOITUS JA VAIHTO

  ID 1576199.

  Semi-intergrated travel truck
  JanaCaravan on hyvän palvelun Matkailuajoneuvokauppa Iisalmessa, Pohjois-Savossa. Myymme sekä matkailuvaunuja että –autoja ja tarvikkeita/varaosia. Iisalmessa tarvikemyymälä ja voit tilata myös verkkokaupasta.Välitämme myös Carado/Hobby autojen varaosat
  http://www.janacaravan.fi

  Meiltä myös kaikki varaosat ja tarvikkeet. www.caravantarvikkeet.net Osoituksena vastuullisesta toiminnasta, JanaCaravan on hyväksytty Matkailuajoneuvoalan tuottajat ry:n jäsenliikkeeksi. Avasimme 2018 kokonaan uusissa tiloissa ja mm.tarvikemyymälä laajeni huomattavasti! Uude

  Meiltä myös kaikki varaosat ja tarvikkeet. www.caravantarvikkeet.net Osoituksena vastuullisesta toiminnasta, JanaCaravan on hyväksytty Matkailuajoneuvoalan tuottajat ry:n jäsenliikkeeksi. Avasimme 2018 kokonaan uusissa tiloissa ja mm.tarvikemyymälä laajeni huomattavasti! Uudet toimitilat sijaitsee 5-tien liittymän vieressä, ABC-asema Marjahaan risteyksen vieressä.
  ‹ Hide

  Dealer: TC Vehicle Oy - JanaCaravan Ky

  Marjahaankierto 2-4, 74130 Iisalmi - Show Map
  Member since 11 years
  Best time to contact: AVOINNA: MA-PE KLO. 9 -17 caravantarvikkeet.net 24/7

  * Nettikaravaani.com is not responsible for the vehicle details shown for any vehicle. Always check the details from the seller.

  Call:
  Phone
  Phone
  Phone
  20700 €
  Dethleffs T5841 Advantage, Fiat *SIISTI* 6 REK.* HYVÄ KUNTOINEN* MEILTÄ RAHOITUS JA VAIHTO
  XYJ-641, Nettikaravaani ID 1576199
  Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikaravaani.com
  on mobile