• Instructions

  Lisää ajoneuvosi näkyvyyttä, nosta se etusivun ajoneuvoksi!

  Nyt saat oman ajoneuvoilmoituksesi Nettikaravaanin osaston Travel boxes yläosaan.

  Maksa toimenpide verkkopankkimaksulla.

  Kirjaudu sisään ja klikkaa Autoikkunan linkkiä "Osta tästä". Voit valita ilmoituksesi ja korostusten määrän suoraan pudotusvalikoista. Jos sinulla on useita ilmoituksia palvelussa, voit tehdä korostuksen valitsemalla useita kohteita Omat ilmoitukset -listalta. Voit myös nostaa ilman sisäänkirjautumista klikkaamalla Osta tästä -linkistä ja vahvistamalla ensin haluamasi ilmoituksen ID ja nostojen määrä antamalle ne niille varattuihin kenttiin.

  TAI

  Lähetä tekstiviesti

  Ntc 9C 110011 numeroon 16303 (Huom. 110011 on esimerkki-ID)

  jossa numero 110011 tarkoittaa nettikaravaanin karavaaniID:tä ja 9C määrittää mille osastolle ajoneuvosi menee joten ole tarkkana. 9C vie ajoneuvosi osastolle Travel boxes.

  Nostot menevät jonoon ja ilmoitus näkyy vähintään 2 tuntia osaston Travel boxes yläosassa.

  ajoneuvosi sijoitetaan osaston Travel boxes yläosaan ja siitä näkyy kuva, merkki, malli ja hinta. Kuvasta ja merkki & malli-tekstistä klikkaamalla aukeaa sivu jolla on täydet tiedot ja kaikki kuvat ajoneuvostasi. Kuvien yläpuolella näet jonossa olevien ajoneuvojen määrän. Tästä tiedät milloin oma ajoneuvosi on tulossa näkyviin. Kukin ajoneuvo näkyy vähintään 2 tuntia ja vaihto tapahtuu tasatunnein kuitenkin niin että 24:00 .. 08:00 välisenä aikana ajoneuvot eivät vaihdu. Mikäli uusia ajoneuvoja ei ole jonossa vanhat ilmoitukset säilyvät näkyvissä. Vanhin putoaa ensimmäisenä pois.

  To ensure image clarity, we reserve the right to remove manipulated images from SMS purchases.

  Palvelu maksaa 3,00 euroa ja se veloitetaan puhelinlaskussasi.

  Palvelu toimii ainoastaan seuraavien operaattorien liittymillä: Telia, DNA, Elisa, Saunalahti, Tele Finland, GoMobile, Aina, Kolumbus.

  Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa http://www.gameleo.fi.
  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon.

  Payment Service Provider (Netbanks)

  Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

  Haluatko saada ajoneuvollesi lisää näkyvyyttä? Nosta ajoneuvosi osaston'Travel boxes'
  yläosaan ja se huomataan...
  Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikaravaani.com
  on mobile