• 27 600 €
  Send Message

  515 UHK

  ID 1528947.

  Travel box
  Best-Caravan tarjoaa markkinoiden parhaimmistoa: matkailuautot, matkailuvaunut, huolto- ja muut palvelut sekä tarvikkeet runsaimmista valikoimista! Palvelemme Hyvinkäällä, Espoossa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

  Dealer: Best-Caravan Turku

  Automestarinkatu 2, 20780 Kaarina - Show Map
  Member since 7 years
   
  http://www.best-caravan.fi

  Best-Caravan Turussa on erittäin laaja palveluvalikoima. Meillä voit tutustua alati vaihtuvaan valikoimaan uusia ja käytettyjä matkailuautoja ja asuntovaunuja. Tarjoamme lisäksi kokonaisvaltaiset huoltopalvelut. Myymälämme 200 neliömetrin tiloissa esittelemme telttoja ja monipuol

  Best-Caravan Turussa on erittäin laaja palveluvalikoima. Meillä voit tutustua alati vaihtuvaan valikoimaan uusia ja käytettyjä matkailuautoja ja asuntovaunuja. Tarjoamme lisäksi kokonaisvaltaiset huoltopalvelut. Myymälämme 200 neliömetrin tiloissa esittelemme telttoja ja monipuolisen valikoiman varusteita ja tarvikkeita. Tänne kannattaa tulla kauempaakin ja vaikka yöpyä maksuttomasti matkaparkissamme, jossa myös WiFi. Meidät löydät Liedosta, ihan Turun kupeesta.
  ‹ Hide

  Best time to contact: Ma-pe 9-17
  • Tuire Isomaa
   Ajoneuvomyynti
   Automestarinkatu 2 , Kaarina
   040...Show number
  • Jouni Juvonen
   Ajoneuvomyynti
   Automestarinkatu 2 , Kaarina
   040...Show number

  * Nettikaravaani.com is not responsible for the vehicle details shown for any vehicle. Always check the details from the seller.

  Call:
  Phone
  Phone
  Phone
  27600 €
  Hobby Deluxe 515 UHK
  Nettikaravaani ID 1528947
  Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikaravaani.com
  on mobile