• 53 300 €
  Send Message
  (VAT)

  ERILLISVUOTEET* SUOMIAUTO* LUXUSVARUSTEIN

  ID 1538241.

  Picnik-truck travel truck
  JanaCaravan on hyvän palvelun Matkailuajoneuvokauppa Iisalmessa, Pohjois-Savossa. Myymme sekä matkailuvaunuja että –autoja ja tarvikkeita/varaosia. Uudet Carado ja Hobby matkailuautot ja Caravanosat. Nouda tai tilaa VERKKOKAUPASTA! VERTAA HINTOJA!

  Dealer: TC Vehicle Oy - JanaCaravan Ky

  Marjahaankierto 2-4, 74130 Iisalmi - Show Map
  Member since 10 years
  040... Show number
  http://www.janacaravan.fi

  Meiltä myös kaikki varaosat ja tarvikkeet. www.caravantarvikkeet.net Osoituksena vastuullisesta toiminnasta, JanaCaravan on hyväksytty Matkailuajoneuvoalan tuottajat ry:n jäsenliikkeeksi. Avasimme 2018 kokonaan uusissa tiloissa ja mm.tarvikemyymälä laajeni huomattavasti! Uude

  Meiltä myös kaikki varaosat ja tarvikkeet. www.caravantarvikkeet.net Osoituksena vastuullisesta toiminnasta, JanaCaravan on hyväksytty Matkailuajoneuvoalan tuottajat ry:n jäsenliikkeeksi. Avasimme 2018 kokonaan uusissa tiloissa ja mm.tarvikemyymälä laajeni huomattavasti! Uudet toimitilat sijaitsee 5-tien liittymän vieressä, ABC-asema Marjahaan risteyksen vieressä.
  ‹ Hide

  Best time to contact: AVOINNA MA-PE 10-17.MUUT AJAT SOVITUSTI!

  * Nettikaravaani.com is not responsible for the vehicle details shown for any vehicle. Always check the details from the seller.

  Call:
  Phone
  Phone
  Phone
  53300 €
  Hobby VANTANA K65 ES DELUXE, Fiat ERILLISVUOTEET* SUOMIAUTO* LUXUSVARUSTEIN
  JKS-542, Nettikaravaani ID 1538241
  Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikaravaani.com
  on mobile