Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
 • 16 900 €
  Send Message

  Mercedes Benz 313 CDI - Laadukas Saksalainen neljän hengen retkeilyauto nostovuoteella ja Mersun alustalla!

  ID 1579964.

  Picnik-truck travel truck
  Meillä matkailuautojen lisäksi myös yli 100 henkilöautoa Espoon Koskelon liikkeessä. Liike sijaitsee Kehä III varrella. Voimme myydä Espoosta käsin sinulle sopivan auton yli 4000 auton valikoimasta! Ostamme jatkuvasti hyviä & vähän ajettuja autoja!
  https://www.rinta-jouppi.com/yritys/yhteystiedot/espoo/

  Rinta-Joupin Autoliike myy ja ostaa autoja kaikkialla Suomessa. Rinta-Joupin Autoliike on toiminut autoilijan parhaaksi jo 60 vuotta. Autoliikkeen historiaksi se on pitkä. Tällainen historia saavutetaan vain hyvällä asiakaspalvelulla, konstailemattomalla autokaupalla ja tinkimätt

  Rinta-Joupin Autoliike myy ja ostaa autoja kaikkialla Suomessa. Rinta-Joupin Autoliike on toiminut autoilijan parhaaksi jo 60 vuotta. Autoliikkeen historiaksi se on pitkä. Tällainen historia saavutetaan vain hyvällä asiakaspalvelulla, konstailemattomalla autokaupalla ja tinkimättömällä työllä. Rinta-Joupin Autoliike syntyi Pohjanmaan lakeuksilla Tervajoella, jossa vilkas autokauppa ja yrityksen hallinto toimii edelleen. Voimakas kasvu on laajentanut autokaupan maanlaajuiseksi.
  ‹ Hide

  Dealer: Rinta-Joupin Autoliike, Espoo

  Koskelontie 21, 02920 Espoo - Show Map
  Member since 7 years
  Best time to contact: Ma-pe 10.00-18.00, la 10.00-15.00. Chat-automyynti päivittäin 08.00-22.00.

  Nettikaravaani.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

  Call:
  Phone
  Phone
  Phone
  16900 €
  La Strada Regent L, Mercedes-Benz Mercedes Benz 313 CDI - Laadukas Saksalainen neljän hengen retkeilyauto nostovuoteella ja Mersun alustalla!
  RPL-238, Nettikaravaani ID 1579964
  Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikaravaani.com
  on mobile