Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
 • 74 900 €
  Send Message

  Fiat 2,3 140 - Erillisvuoteet, Nostovuode, Face-to-Face pöytäryhmä! Rahoitus jopa ilman käsirahaa.

  ID 1602391.

  Semi-intergrated travel truck
  Rinta-Joupin Autoliike - Yli 4 000 ajoneuvon valikoima. Maksuton toimitus sinua lähimpään myymälään tai vaikka kotipihaan asti. Koko kansan autokauppaa - www.rinta-jouppi.com
  https://www.rinta-jouppi.com/yritys/yhteystiedot/espoo/

  Rinta-Joupin Autoliike myy ja ostaa autoja kaikkialla Suomessa. Rinta-Joupin Autoliike on toiminut autoilijan parhaaksi jo 60 vuotta. Autoliikkeen historiaksi se on pitkä. Tällainen historia saavutetaan vain hyvällä asiakaspalvelulla, konstailemattomalla autokaupalla ja tinkimätt

  Rinta-Joupin Autoliike myy ja ostaa autoja kaikkialla Suomessa. Rinta-Joupin Autoliike on toiminut autoilijan parhaaksi jo 60 vuotta. Autoliikkeen historiaksi se on pitkä. Tällainen historia saavutetaan vain hyvällä asiakaspalvelulla, konstailemattomalla autokaupalla ja tinkimättömällä työllä. Rinta-Joupin Autoliike syntyi Pohjanmaan lakeuksilla Tervajoella, jossa vilkas autokauppa ja yrityksen hallinto toimii edelleen. Voimakas kasvu on laajentanut autokaupan maanlaajuiseksi.
  ‹ Hide

  Dealer: Rinta-Joupin Autoliike, Espoo

  Koskelontie 21, 02920 Espoo - Show Map
  Member since 8 years
  Best time to contact: Ma-pe 10.00-18.00, la 10.00-15.00. Chat-automyynti päivittäin 8.00-22.00.

  Nettikaravaani.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

  Call:
  Phone
  Phone
  Phone
  74900 €
  LMC ELEMENT T758 G, Fiat Fiat 2,3 140 - Erillisvuoteet, Nostovuode, Face-to-Face pöytäryhmä! Rahoitus jopa ilman käsirahaa.
  LPT-734, Nettikaravaani ID 1602391
  Rekkari banner
  Check vehicle information
  Price from 2,90 €
  LPT-734
  Check information
  Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikaravaani.com
  on mobile
  My vehicles