Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
 • 4 990 €
  Send Message

  590K LUXUS* RAHOITUS ILMAN KÄSIRAHAA* 7 VUODEPAIKKAA* ISO PERHEVAUNU* NESTEKESKUSLÄMMITYS

  ID 1579707.

  Travel box
  JanaCaravan on hyvän palvelun Matkailuajoneuvokauppa Iisalmessa, Pohjois-Savossa. Myymme sekä matkailuvaunuja että –autoja ja tarvikkeita/varaosia. Iisalmessa tarvikemyymälä ja voit tilata myös verkkokaupasta.Välitämme myös Carado/Hobby autojen varaosat
  http://www.janacaravan.fi

  Meiltä myös kaikki varaosat ja tarvikkeet. www.caravantarvikkeet.net Osoituksena vastuullisesta toiminnasta, JanaCaravan on hyväksytty Matkailuajoneuvoalan tuottajat ry:n jäsenliikkeeksi. Avasimme 2018 kokonaan uusissa tiloissa ja mm.tarvikemyymälä laajeni huomattavasti! Uude

  Meiltä myös kaikki varaosat ja tarvikkeet. www.caravantarvikkeet.net Osoituksena vastuullisesta toiminnasta, JanaCaravan on hyväksytty Matkailuajoneuvoalan tuottajat ry:n jäsenliikkeeksi. Avasimme 2018 kokonaan uusissa tiloissa ja mm.tarvikemyymälä laajeni huomattavasti! Uudet toimitilat sijaitsee 5-tien liittymän vieressä, ABC-asema Marjahaan risteyksen vieressä.
  ‹ Hide

  Dealer: TC Vehicle Oy - JanaCaravan Ky

  Marjahaankierto 2-4, 74130 Iisalmi - Show Map
  Member since 11 years
  Best time to contact: AVOINNA: MA-PE KLO. 10 -17 caravantarvikkeet.net 24/7

  Nettikaravaani.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

  Call:
  Phone
  Phone
  Phone
  4990 €
  LMC Munsterland 590K LUXUS* RAHOITUS ILMAN KÄSIRAHAA* 7 VUODEPAIKKAA* ISO PERHEVAUNU* NESTEKESKUSLÄMMITYS
  Nettikaravaani ID 1579707
  Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikaravaani.com
  on mobile