• Ohjeet

  Lisää ajoneuvosi näkyvyyttä, nosta se etusivun ajoneuvoksi!

  Nyt saat oman ajoneuvoilmoituksesi Nettikaravaanin osaston Matkailuautot yläosaan.

  Maksa toimenpide verkkopankkimaksulla.

  Kirjaudu sisään ja klikkaa Autoikkunan linkkiä "Osta tästä". Voit valita ilmoituksesi ja korostusten määrän suoraan pudotusvalikoista. Jos sinulla on useita ilmoituksia palvelussa, voit tehdä korostuksen valitsemalla useita kohteita Omat ilmoitukset -listalta. Voit myös nostaa ilman sisäänkirjautumista klikkaamalla Osta tästä -linkistä ja vahvistamalla ensin haluamasi ilmoituksen ID ja nostojen määrä antamalle ne niille varattuihin kenttiin.

  TAI

  Lähetä tekstiviesti

  Ntc 8C 110011 numeroon 16303 (Huom. 110011 on esimerkki-ID)

  jossa numero 110011 tarkoittaa nettikaravaanin karavaaniID:tä ja 8C määrittää mille osastolle ajoneuvosi menee joten ole tarkkana. 8C vie ajoneuvosi osastolle Matkailuautot.

  Nostot menevät jonoon ja ilmoitus näkyy vähintään 2 tuntia osaston Matkailuautot yläosassa.

  ajoneuvosi sijoitetaan osaston Matkailuautot yläosaan ja siitä näkyy kuva, merkki, malli ja hinta. Kuvasta ja merkki & malli-tekstistä klikkaamalla aukeaa sivu jolla on täydet tiedot ja kaikki kuvat ajoneuvostasi. Kuvien yläpuolella näet jonossa olevien ajoneuvojen määrän. Tästä tiedät milloin oma ajoneuvosi on tulossa näkyviin. Kukin ajoneuvo näkyy vähintään 2 tuntia ja vaihto tapahtuu tasatunnein kuitenkin niin että 24:00 .. 08:00 välisenä aikana ajoneuvot eivät vaihdu. Mikäli uusia ajoneuvoja ei ole jonossa vanhat ilmoitukset säilyvät näkyvissä. Vanhin putoaa ensimmäisenä pois.

  Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat kuvanostoista.

  Palvelu maksaa 3,00 euroa ja se veloitetaan puhelinlaskussasi.

  Palvelu toimii ainoastaan seuraavien operaattorien liittymillä: Telia, DNA, Elisa, Saunalahti, Tele Finland, GoMobile, Aina, Kolumbus.

  Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa http://www.gameleo.fi.
  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon.

  Maksupalvelutarjoaja (verkkopankkimaksut)

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, POP, S-Pankki, Lähiatapiola, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  Haluatko saada ajoneuvollesi lisää näkyvyyttä? Nosta ajoneuvosi osaston'Matkailuautot'
  yläosaan ja se huomataan...
  Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettikaravaani.com
  mobiililaitteissa