• Ohjeet

  Lisää ajoneuvosi näkyvyyttä, nosta se etusivun ajoneuvoksi!

  Nyt saat oman ajoneuvoilmoituksesi Nettikaravaanin etusivulle.

  Maksa toimenpide verkkopankkimaksulla.

  Kirjaudu sisään ja klikkaa Autoikkunan linkkiä "Osta tästä". Voit valita ilmoituksesi ja korostusten määrän suoraan pudotusvalikoista. Jos sinulla on useita ilmoituksia palvelussa, voit tehdä korostuksen valitsemalla useita kohteita Omat ilmoitukset -listalta. Voit myös nostaa ilman sisäänkirjautumista klikkaamalla Osta tästä -linkistä ja vahvistamalla ensin haluamasi ilmoituksen ID ja nostojen määrä antamalle ne niille varattuihin kenttiin.

  TAI

  Lähetä tekstiviesti

  Nte 110011 numeroon 16303 (Huom. 110011 on esimerkki-ID)

  Yhden noston hinta on 4e ja se veloitetaan puhelinlaskussasi.

  Nostopaketti 5kpl, hinta 20e

  Voit nostaa ilmoituksen 5 kertaa lähettämällä yhden tekstiviestin

  Ntp 110011 numeroon 16303 (Huom. 5 kpl nostoja, hinta 20e. 110011 on esimerkki-ID)

  jossa numero 110011 tarkoittaa Nettikaravaanin ajoneuvo-ID:tä. Ajoneuvo-ID:n löydät vahvistuksesta, jonka olet saanut sähköpostiisi, kun alunperin jätit ilmoituksen.

  Noston hinta on 20e ja se veloitetaan puhelinlaskussasi.

  Maksetut nostot menevät jonoon ja ilmoitus näkyy vähintään tunnin etusivun ja 30 viimeisintä -sivun autoikkunassa. Ilmoituksen sijainti etusivun 14 lokerossa on satunnainen eikä sijaintiin etusivulla/30 viimeisintä -sivulla voi vaikuttaa.

  Ilmoituksesi nostetaan etusivulle aikajärjestyksessä ja siitä näkyy kuvan lisäksi merkki, malli, vuosimalli, mittarilukema sekä hintapyyntö. Kuvasta tai merkki ja malli -tekstistä klikkaamalla aukeaa Ajoneuvotietolomake, jossa on täydet tiedot ja kaikki kuvat kohteestasi.

  Ajoneuvosta näkyy kuva, merkki, malli ja hinta. Kuvasta ja merkki&malli-tekstistä klikkaamalla aukeaa sivu jolla on täydet tiedot ja kaikki kuvat ajoneuvostasi. Kukin ajoneuvo näkyy tunnin ja vaihto tapahtuu tasatunnein kuitenkin niin että 24:00 .. 08:00 välisenä aikana ajoneuvot eivät vaihdu. Mikäli uutta ajoneuvoa ei ole jonossa vanha ilmoitus säilyy näkyvissä.
   
  Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat etusivun kuvanostoista.

  Tekstiviestipalvelu toimii ainoastaan seuraavien operaattorien liittymillä: Telia, DNA, Elisa, Saunalahti, Tele Finland, GoMobile, Aina, Kolumbus.

  Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa http://www.gameleo.fi.

  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon.

  Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.

  Maksupalvelutarjoaja (verkkopankkimaksut)

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, POP, S-Pankki, Lähiatapiola, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  Haluatko saada ajoneuvollesi etusivun näkyvyyttä?
  Nettikaravaani.com palvelussa käy päivittäin noin 60.000 eri kävijää.
  Nosta ajoneuvosi etusivulle ja se huomataan..
  Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettikaravaani.com
  mobiililaitteissa